ASIAKASPALAUTE

ASIAKKAAN PALAUTE ON MEILLE TODELLA TÄRKEÄÄ TOIMINTAMME KEHITTÄMISEKSI. HALUAMME, ETTÄ VIERAILU MEILLÄ ON ELÄMYS, JONKA HALUAA KOKEA TOISTEKIN. ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA VOIT JÄTTÄÄ MEILLE RISUJA JA RUUSUJA.

Olga

VENÄJÄ

”Meille jäi erinomainen kokemus villa karpista! Talo on upea ja iso, sieltä löytyy kaikki mitä tarvitsimme. Sopii hyvin isolle porukalle. Paikan omistaja auttoi meitä tosi paljon, suuria kiitoksia sille. Haluisimme palata joskus siihen paikkaan.”

Miisa

SUOMI

”Villa Lohi tarjosi loistavat puitteet syntymäpäivien viettoon. Talo on viihtyisä, avara ja upeasti sisustettu kokonaisuus. Isäntäväen ystävällisyys, Tuusulanjärvelle avartuva maisema sekä sänkyjen mukavuus saavat 10+ arvion.”

Mikko

SUOMI

”Todellinen luxusmajoitus järvinäkymin, isot makuuhuoneet ja hyvin varusteltu keittiö. Oli mahtava paikka juhlistaa Suomi100-itsenäisyyttä. Tuusulassa paljon nähtävää Suomen historiaan liittyen mm. Ainola, Halosenniemi, Lottamuseo, Villa Kokkonen, Tuusulan vanha kirkkko.”

Anu

SUOMI

”Tilava isommallekin porukalle. Sopiva etäisyys pk-seudulta viikonloppuirtiotolle.”

Helena

SUOMI

”erinomainen sijainti, hyvät vuoteet, valoisat huoneet, hyvä näköala järvelle.”

Kiitos palautteestasi

Kirjoita meille missä onnistuimme ja miten voisimme palvella vieläkin paremmin ensi kerralla. Antamasi palaute on meille arvokasta, kiitos siitä.

Pescator Villas

Osoite:

Kalamestarintie 6

Paikkakunta:

04300 Tuusula

Sähköposti:

sales@pescatorvillas.com

Sisäänkirjautuminen:

alkaen klo 15

Uloskirjautuminen:

klo 12 mennessä

Nimi :


Sähköposti :


Viesti :