TUUSULANJÄRVEN RANNALLA LUKSUS MAJOITUSTA

Pescator Villas huoneistot

Pescator Villas-huoneistot ovat ainutlaatuinen vaihtoehto majoittumiseen ja kokoontumiseen. Villoissamme viihdyt ja vietät aikaa oman ryhmäsi ehdoilla.

Yritysasiakkailla on käytössään tyylikäs ja rauhallinen kokousympäristö kauniin järvimaiseman äärellä. Tilat soveltuvat parhaiten max 20 hengen kokoontumiseen. Omassa rauhassa vietetyn virallisen osuuden jälkeen voi lähteä liikkumaan/kalastamaan järvelle, kisailemaan ulos/maastoon, perehtymään viinin/ viskin saloihin tai vaikka nauttimaan lähitienoon kulttuurielämyksistä. Tähän vielä sauna ja poreamme päälle ja onnistunut päivä on pulkassa.

Yksityistilaisuuksiin Pescator Villas-huoneistot tarjoavat viihtyisän ja hurmaavan miljöön. Voit tuoda omat juomat/ruoat mukanasi tai tilata kauttamme esim. catering-, ohjelma- tai kuljetuspalveluja. Villoissamme on vietetty monia unohtumattomia hetkiä ystävien kanssa.

Pescator Villas huoneistot

Villa Karppi

11 HENKILÖÄ

280 m²

Villa Karppi on edustustasoinen ja tilava huoneisto järvinäkymällä. Huoneistossa on isot yhteiset oleskelutilat, tilavat makuuhuoneet ja hyvin varusteltu keittiö. Kellarikerroksesta löytyvät upeat oleskelu- ja saunatilat.

VARAA ALK. 490 €
Wifi Televisio Poreallas Astiat Silitys- ja siivous Pesukone Kodinkoneet Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Pescator Villas huoneistot

Villa Lohi

13 HENKILÖÄ

280 m²

Valoa tulviva, kodikas Villa Lohi soveltuu majoittumiseen 13 hengelle. Ruokailu- ja olohuoneessa on hyvin tilaa yhteiseen ruokailuun ja oleskeluun. Olohuoneesta on hulppea näkymä Tuusulanjärvelle. Kellarikerroksesta löytyvät upeat sauna- ja oleskelutilat.

VARAA ALK. 490 €
Wifi Televisio Astiat Kodinkoneet Silitys- ja siivous Pesukone Poreallas Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Pescator Villas huoneistot

Villa Kuha

13 HENKILÖÄ

280 m²

Villa Kuhasta on esteetön ja pysäyttävä näkymä Tuuuslanjärvelle. Tyylikäs ja moderni Villa Kuha soveltuu niin rentoon oleiluun kuin pienimuotoiseen kokoontumiseen ja se majoittaa 13 henkilöä. Alimmassa kerroksessa on hulppeat sauna- ja oleskelutilat.

VARAA ALK. 490 €
Wifi Televisio Kodinkoneet Astiat Pesukone Silitys- ja siivous Poreallas Grilli Ilmastointi Sauna Polkupyörä Pysäköinti KATSO LISÄÄ

Tule viihtymään ja nauttimaan

LÄHETÄ VIESTI

niin me olemme yhteydessä sinuun