PESCATOR VILLAS

Lisäpalveluja tarvittaessa

Tarjoilut

Herkullinen ruoka on yksi onnistuneiden juhlien avaintekijöistä. Meillä sinulla on valinnan vapaus tarjottavien ruokien ja juomien osalta. Voit tuoda kaiken mukanasi oman maun mukaan tai tilata kiitettyjä ja runsaita annoksia yhteistyökumppaneiltamme. Menut ovat muunneltavissa toiveidenne mukaan. Ota yhteyttä meihin, tehdään tarjoilusta ryhmällenne mieluinen.

KATSO LISÄÄ

Juhlahetkiin

Kun on aika viettää tärkeitä juhlia lähimmäisten kanssa, Pescator Villas-huoneistot ovat intiimi ja ainutlaatuinen vaihtoehto ryhmäsi kokoontumiseen. Ruoka ja juoma ovat juhlien keskiössä, mutta niiden lisäksi tarvitaan monia muita osaajia viimeistellyn tilaisuuden rakentamiseen. Meillä on yhteistyökumppaneita, joilta voit suoraan kysyä tarvitsemaasi palvelua tai ota yhtettä meihin.

KATSO LISÄÄ

Luxus herkkukori

Helpota elämääsi - tilaa valmiiksi koottu ja paikalle toimitettu upea herkkukori villaan. Herkkukori on mainio ratkaisu paikan päällä hemmotteluun tai mukaan otettavaksi tuliaiseksi/muistoksi hienosta päivästä. Paikallisen toimijan ja palkitun konditorian tuotteista koottu herkkukori on vaativammankin herkkusuun makuun sopiva ratkaisu. Tämän hinta 55 € (sis alv 14 %).
Erikseen tilattava.

KATSO LISÄÄ

Pieni herkkukori

Pieni herkkukori on ylellinen lisä vierailuusi villassa. Tilaa taloille valmiina pakettina ja nauti se paikan päällä, ota mukaan pyöräretkelle tai vie tuliaisiksi. Palkitun konditorian tuotteista koottu herkkukori on kotimainen tuote, joka miellyttää taatusti saajaansa. Hinta 35 € (sis alv 14 %). Erikseen tilattava.

KATSO LISÄÄ

Liikuntaa & kulttuuria

Aktiivinen matkailija haluaa kokea vierailunsa aikana erilaisia asioita. Pescator Villas-huoneistojen ympäristössä onkin paljon nähtävää ja tehtävää. Helpointa on hypätä pyörän selkään ja lähteä esim. järven ympäri kulkevalle pyöräilytielle (koko reitin pituus n. 22 km). Hyrylän palveluiden pariin on myös pyörätie ja matkaa vain 1,6 km. Pyörät veloituksetta asiakkaiden käytössä.

KATSO LISÄÄ

Muut palvelut

Pystymme räätälöimään erilaisia palveluja tarpeiden mukaan. Yritysasiakkaille tarjoamme tehokkaan, mutta myös elämyksellisen päivän upeissa puitteissa ja halutuilla oheispalveluilla. Yritysasiakkaillemme tarjoamme laajan valikoiman oheispalveluita. Ota yhteyttä ja suunnitellaan ryhmällenne sopivat lisäpalvelut.

KYSY LISÄÄ

Kuljetukset

Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen ryhmällenne esimerkiksi lentokentältä tai lentokentälle, läheisiin nähtävyyksiin (Halosenniemi, Ainola jne.), Vantaalle viihdekeskukseen, Helsingin suuntaan tai ihan mihin vaan. Pescator Villas sijaitsee hyvien yhteyksien päässä ja etäisyydet eivät ole pitkiä esim. Helsinkiin 29 km, Helsinki-Vantaan lentokentälle 19 km ja Hyrylän palveluiden pariin 1,6 km. Erikseen tilattava palvelu, kysy saatavuutta ja hintoja.

KYSY LISÄÄ

Soutuvene/kajakki

Järvelle pääset soutuveneellä tai kajakilla katselemaan maisemia tai kalastamaan. Veneitä voi vuokrata kauttamme. Talvella tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksutta potkukelkkoja, joilla pääsee rivakasti tekemään matkaa järven jäällä. Jäällä voi myös hiihtää tai luistella retkiluistelurataa pitkin, näitäkin välineitä voi vuokrata helposti alueen toimijoilta (esim. Onnela tai Gustavelund). Kysy meiltä ja kerro mitä tarvitset, me autamme.

KYSY LISÄÄ

Yhteistyökumppaneita

Juhlakoristelut: Uniikkitehdas www.uniikkitehdas.fi
Meikkaus: Relax and Beauty Center         www.relaxing.fi
Kampaus: Salon-Ki Oy www.salon-ki.fi
Valokuvaus: Studio Verstas www.studioverstas.fi
Kuljetuspalvelut: Petax Oy, taxi www.petax.fi
Ohjelmapalvelut: Elämyksen Taika www.elamyksentaika.fi

Viihdy ja vietä aikaa
omalla tyylilläsi

Pescator Villas-huoneistoissa vietetään aikaa oman ryhmän ehdoilla. Voit rakentaa vierailuusi sopivat palvelut vapaasti haluamallasi tavalla. Omatoiminen vieras arvostaa sitä, että modernista asunnosta löytyy kaikki tarvittava kokkaamiseen, pyykkien pesuun tai ihan vain rentoon oleiluun. Rennosti lomaileva vieras taas arvostaa mm. sitä, että Pescator Villas-huoneistoihin voi tilata esim. kuljetuspalveluita, herkullisia ruoka-annoksia oman maun mukaan tai monipuolisia ohjattuja ryhmäaktiviteetteja.